شکلات سلامت
توی خونه ما از قدیم که هنوز مد نبود مبحث سلامتی و تغذیه، بحث روز بود و هست. شاید باور اینکه حدود 99 درصد غذاهایمان غیرسرخکردنی باشد برایتان قابل تصور نخواهد بود. مینیمم مصرف روغن. خوراکی های دارای ارزش غذایی در صدر هستند و البته "گوشت قرمز- گیاهی- گوشت سفید- گوشت قرمز- گیاهی- گوشت سفید- تاریخ" برنامه هفتگی غذایی ماست.
خلاصه بگویم... یک روزی اگر مجالی می بود حتم می رفتم دستور پخت های مادرم را جمع و جور می کردم شاید به درد بدبخت رژیمی خورد.
در این زمینه، قاعدتا مصرف شکلات و اینها باید به حداقل برسد. سالهاست قند در خانه ما مصرف نمی شود. شاید اول سال برای مهمان ها که می آیند برویم قند بخریم. باقی اوقات انواع خرماها برای انواع سلیقه ها موجود است. با وضعیت کرونا و بحث قرنطینه هفت روزه خوراکی ها، رطب ها و خرماهای شیره دار در هوای گرم خانه به سمت خرابی و شکرک زدن رفتند. آقای دوست چندی پیش یک هدیه خوب فرستاد: خرمای دارچینی. خرماها را تکه تکه کرده بودند و دارچین زده بودند. به مذاق همه خوش آمد. من دیدم این خرماها در حال خرابی هستند و بخواهیم تند بخوریم قند زیادی خورده ایم، از همین ایده استفاده کردم. خرماها را سر حوصله چهار قسمت کردم و روی آنها دارچین پاشیدم. بعد چند روز رویه خرماها خشک شد، و نتیجه عالی بود. آنقدر که تقاضا بالا رفته است. طعم های جدید را امتحان کرده ام. زنجبیلی اش خوب نشد. امروز کاکائو و قهوه هم به مرحله تولید رسید. باید منتظر بشوم ببینم این دو طعم چگونه خواهند بود. حالا ربطش به مقدمه چه بود؟ با آمدن این خرمای طعم دار، تقاضا برای شکلات و ابنبات کم شده است. این هم یک ایده ساده رژیمی.